Anneke Bleeker

Project 7-blad wildpluk en studiegroepen

WELKOM WELKOM BIJ 7-BLAD 7-BLAD EIGEN UITGAVEN 7-BLAD AANBEVOLEN BOEKEN 7-BLAD STUDIEGROEPEN 7-BLAD NIEUWSBRIEF 7-BLAD NIEUWSBRIEF JUNIOR 7-BLAD NIEUWSBRIEF HET WILDE GENIETEN 7-BLAD WANDELINGEN en ACTIVITEITEN 7-BLAD COLUMN KITTY DE BRUIN 7-BLAD COLUMN MARJA FREDERIKS 7-BLAD COLUMN PITEKE vd MEULEN 7-BLAD COLUMN JOCHEM HAGOORT GVL AGENDA PER MAAND GVL NIEUWSBRIEF GVL NIEUWSBRIEF 2011-2015 (ex-GVA) SCHRIJFSELS ANNEKE HET PLASTIC PROBLEEM GVL

Ontwerp en realisatie van deze website: Frank Bleeker, voor Project 7-blad


Gebruikte programma: Serif WebPlus X8

Wandelende studiegroepen: Eetbare 'wilde' gewassen


GVL-AGENDA LEZINGEN PER MAANDIedere maand, behalve voor de meeste locaties de twee zomermaanden, worden er op verschillende plekken in Nederland zogenaamde Gezond Verstand Lezingen georganiseerd.

Enthousiaste locatiehouders/-houdsters nodigen uit de sprekerslijst die zij bij de start van hun locatie hebben ontvangen, een spreker uit die zijn of haar verhaal komt vertellen.

De inhoud van de lezingen kan voor het gemak in drie categorieën worden ingedeeld; zij gaan over:


Er zijn veel sprekers met een goed verhaal en zij zijn allemaal gemotiveerd om dit verhaal door te geven aan zoveel mogelijk luisteraars die daar hun voordeel mee kunnen doen.


Op de volgende pagina’s vind je de agenda per maand, de locaties en de sprekers en een korte samenvatting van hun lezing.